čtvrtek 3. září 2020

Jak rozjet kavárnu, kde bude pořád narváno?

✅ Spousta podnikatelů touží rozjet vlastní kavárnu. Jak to ale udělat, aby v záplavě konkurence dokázala prosperovat?

✅ Je potřeba vařit? Na jakou klientelu se zaměřit? Podle čeho vybrat vhodné místo?
✅ Jak se liší představy od střetu s realitou? Na co si dát pozor?
✅ Když vařím luxusní jídla, můžu na menu občas fouknout smažák?

Nejen na tyto otázky nám odpověděl náš zákazník Matěj Záhorský, majitel prosperujícího bistra Café Záhorský na Praze 6.

Poslechněte si desátý díl Podcastu UOL Účetnictví!

Youtube: https://lnkd.in/de3PUhM
Spotify: https://lnkd.in/gsKRzYF
Apple Podcasts: https://lnkd.in/gzqnxm6
Google Podcasts: https://lnkd.in/d5E4RxZ